torsdag 6 december 2012

Jag lever

Ursäkta, sämsta uppdateringen någonsin, jag vet. Men här kommer i alla fall en liten sammanfattning av den gångna veckan.

Fredag
Bestämde oss för att ta en tur in till staden och gå till National History- och Science museum. Har märkligt nog aldrig varit där tidigare. Spanade in dinosaurier och en gigantisk blåval i riktig storlek, tryckte på knappar och höll på att kollapsa av utmattning tillslut.
Tog tåget hem för att slänga i oss lite mat. Drog på oss ytterkläder och skor och sedan bar det av mot baren Boogaloo för att träffa två fd inneboende från Spanien vid namn Pablo och Helena, om jag minns rätt. Boogaloo var ett hel mysigt ställe där det spelades massa sextiotal och annat fint. Dom har dessutom en riktig jukebox!

Lördag
Fick varsin biljett av Robins pappa för att gå och se en konsert på ett jazzcafé då hans flickvän kände sig dålig. En förrätt och en huvudrätt ingick även i priset. Mozzarella och lax marinerat i örter och lam-racks med sky och champinjoner - mums.
Musikerna var tre skruttiga gubbar som stapplade upp på scenen med kryckor i händerna. Så himla balla och himlans skickliga.Söndag
Denna kväll tillbringades på IMAX, som är en gigantisk biograf. Vi skulle nämligen se den nya Bond filmen. Helt ok film, rafflande men lite tafatt liksom. Men biografen var i alla fall värd, man behövde nästan flytta huvudet för att följa scenerna då skärmen var så stor.

Resterande dagar har jag skrivit på mitt CV, skickat ut ansökningar till några jobb, kollat upp flygbiljetter hem, träffat Robins kompis Johnny - som var väldigt trevlig, ätit middag hos Robins pappa och i stort sett inte ätit några otillagade grönsaker alls. Har fått sallad till maten två gånger. Hel knäppt.

Inga kommentarer: