lördag 29 oktober 2011

Gråter

Lite dålig inläggsmängd här för tillfället. Har egentligen ingen super lust att blogga för tillfället och det tar dubbelt så lång tid att skriva då mina fingrar sluddrar lika mycket som min mun, ungefär. Men ni får i alla fall en liten vad-som-hänt-uppdatering.
De senaste dagarna har jag alltså varit på Stadsteatern och tittat bakom kulisserna, i snickeriet och i kostymförådet, haft ett helt meningslöst första pilatespass med Mira, blev inte ens varm och fick inte en gnutta träningsverk, lite lame med tanke på att vi var ute efter ett träningspass som skulle göra våra kroppar till spagetti.
Denna kväll började alltså hemma hos Mira där det vart lite paniksminkning och tortelliniätande. Inspiration från Rocky Horror och Frank-n-Furter. Vandrade vidare till Beyond Retro, där jag gjorde bort mig i dörröppningen, fick 2 drink biljetter, alltså två gratis Briska (najs!), och en inträdesbiljett till efterfesten på Berns. Tråkigt värre så var det väldigt få som var utklädda och affären hade lamporna tända i taket. Snabbt som tusan drack vi upp våra cider och slog en pling till Moette och Josefin för att få beskrivning till Emilias pappas jobb där hennes överraskningsfest skulle hållas. Hon blev överrumplad med stora grattis och många presenter, medan vi lite påverkade offerbarn gled runt på några sparkcyklar som vi hittat i lokalen. Dom hade även en ascool toalett som var helt inklädd i fuskgräs. Efter ett tag, och utan att störa charaderna som pågick, tog vi vårat pick och pack och begav oss mot Berns. Kastade in våra flaskor i en kruka och skyndade oss mot klubben. Vi kom in precis runt 23.30 snåret, som var på gränsen. Det märktes tydligt att det är högre åldersgräns där (23 i vanliga fall), men jag måste säga att lokalen var lite fantastisk. Jag vet inte egentligen riktigt vad jag ska säga om kvällen. Lite psykiskt påfrestande.
Höll på att somna på bussen, som alltid. Hoppade av vid Spånga station och började vandra i den kyliga natten hemåt, i en alldeles super trasig jacka. På vägen gick jag förbi en kille som stannade och frågade mig om vägen till Hässelby. Jag förklarade att jag inte hade en aning om någoting som hade med Hässelby att göra men lyckades lista ut att det låg åt samma håll som jag skulle. Innan jag svängde in på min gata fick jag reda på att han var nyinflyttad där och att han hade åkt till Spånga för att träffa en kompis eller något som var på sjukhus och att soppan i hans moppe tagit slut så han kunde inte ta sig hem, då han varken hade pengar eller busskort. Han verkade ganska okej men att gå i alla fall. Godnatt.

Inga kommentarer: