torsdag 21 mars 2013

"Det var dissen. Du kan dra nu."

Hade världens bästa gårdag med världens bästa människor.
Började dagen tillsammans med en mycket upptagen Tesse, som turligt nog hade fått några håltimmar under förmiddagen. Köpte fake tröjor och skiss saker och pratade om livet.
Styrde stegen mot Gamla Stan för att äta en chèvre och honugsmacka på Café Dox tillsammans med en Amanda, Rebecka, Jossi och en Sandra.

Kvällen tillbringades på en thai restaurang med en gullig servitis och ett utökat gäng på Jenny och Signe. Åt en syd-thailändsk rätt med kyckling, chili, lime och mynta.
Köade in till Baba där vi pratade med okända och bekanta, dansade, drack whiskey sours och jag drygade till mig något rejält. (Herre min gud, vad hände där?)
Tog den bästaste bussen mot centralen med en fin busschaffis som tålmodigt väntade på att jag skulle krama mina vänner små hejdå. Och hamnade i ett kort fint samtal med en kille som bott i Björnboda.
Ah. Fina Stockholm! ❤

3 kommentarer:

sandra sa...

hahaha de var nog det bästa du sa på hela kvällen heheh <3333

Lisa sa...

Hahahahaha asså har verkligen ingen aning vad det kom ifrån! Han typ stirrade på mig fett länge, som att jag skämtade eller nått.. Kanske borde vara dryg lite oftare?? heheh

sandra sa...

hahah jaaaaaa de borde du, mot random snubbar iaf!! hehe ååååh de va bra! blev så grymt förvånad!! stod där med ett gapande O och visste inte hur jag skulle kunna vara lika sassy som du. hehhehe