fredag 13 april 2012

What's in the pudding? Milk and ehm .. eggs.

Bildbomb från Barcelona.

Vandrade i den gamla delen av staden.

Och vid stranden.
Såg i stort sett alla Gaudis hus. Sagrada Familia.
Utsikt från Gaudis Park Güell.


Åt en massa tapas. Restaurangen Cañete var definitivt den bästa. Där vandrade servitörerna runt i sjömans outfits och hade färgglada RayBans utan glas på huvudet.

Och drack mycket sangria.

En matmarknad där de hade billiga fruktsallader och goda fruktshakes.


Fikade på ett mysigt café där de spelade 30-tals musik och hade mängder med olika kakor vid ett fönster som suktade förbipasserande tryckte sina näsor mot.


Hittade en fin liten gata där second hand affärerna låg på rad.Åt en helt crazy-god och udda sista middag på La Paradeta som var som ett snabbhak med skaldjur och fisk. Lokalen var den omysigaste någonsin, med gula väggar och grå trästolar men kön ringlade sig lång utanför dörren. När man kom in fanns en stor disk med olika skaldjur som man pekade på och beställde i kilopris. Sedan blev man tilldelad ett nummer och den färdiglagade maten hämtades i en liten lucka.
Fresh appletini!

Köpte en del kläder, ett par gigantiska skor, drack gott kaffe och Anton höll på att bli ficktjuvad. När insikten kom att hans mobil försvunnit ur hans ficka och han bad om att få tillbaka den, vart tjuven asglad och gav tillbaka den med ett brett leende och hela gänget vinkade hejdå när vi gick därifrån.

Inga kommentarer: