söndag 9 augusti 2009

Hemma återigen

Har nu tillbringat 10 dagar på landet, Ornö. Man blir lite knäpp av att vara där förlänge tror jag. Är inte van tystnaden. Men det är ju självklart skönt att vara på landet också. Har badat varje solig dag. Vi har en strand men en krokig brygga några meter från vårt hus. Det är dock inte vår strand riktigt, men man skulle ju kunna tro det eftersom den är så nära.

Imorgon är det ju den 10:de så då åker jag, broder och kusinerna till Grönis. Är fortfarande inte riktigt frestad av en dag på en nöjespark, men det blir säkert kul när man kommer dit. Kusinerna kommer klockan halv 9 imorgon, yey! Träning inför att skolan ska börja, kanske?

Idag var vi förövrigt och såg Cirkus Cirkörs föreställning "Rökt" (som var gratis, om någon nu ville veta det). Den var antagligen riktad till lite mindre typer, men det var faktiskt underhållande ändå. Dom är ju skickliga på det dom gör. Anton lyckades lura i en liten kille att han skulle vara med i showen (efter att han hade gjort en bakåt volt på en allmän gummi-studdsmatta). När föreställningen var slut frågade killen varför hans inte hade varit med (han hade satt sig bredvid Anton under uppvisningen) han sa att han hade tagit ledigt. En liten vacker historia.



I ♥ Mandark!

På torsdag drar vi till Göteborg. Mot Way Out West!

Inga kommentarer: